Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پذیرش 10 هزار و 146 مجروح زلزله اخیر در بیمارستان‌های استان خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : دکتر محمودرضا مرادی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بلافاصله بعد از وقوع زلزله ستاد بحران در محل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد، گفت: به سرعت معاونین و روسای بیمارستان‌ها در ستاد حضور پیدا کرده و تشریح و تقسیم وظایف صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اولین اقدام پس از وقوع زلزله انجام کارهای اورژانسی و انتقال مجروحین از محل حادثه به بیمارستان‌های شهرستان‌ها و یا سایر استان‌های دیگر بود.
وی تصریح کرد: در همین راستا 91 دستگاه آمبولانس و 12 دستگاه اتوبوس آمبولانس به مناطق زلزله زده اعزام شدند.
مرادی افزود: به محض روشن شدن هوا بعد از شب حادثه، بالگردهای اورژانس هوایی به منطقه اعزام شدند و دو فروند هواپیمای امدادرسانی نیز برای انتقال مجروحین به کار گرفته شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به آماده‌باش تمام بیمارستان‌ها در همان ساعت اولیه بعد از زلزله، گفت: تمام اعمال جراحی غیراورژانسی در بیمارستان‌ها لغو شد و همه برای رسیدگی به مجروحین حادثه بسیج شدند.
پذیرش 10 هزار "مجروح" در بیمارستان های کرمانشاه
مرادی از پذیرش 10 هزار و 146 مجروح زلزله در بیمارستان های استان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد 6619 نفر بصورت سرپایی مداوا شدند.
وی افزود: همچنین از این تعداد 1515 نفر ترخیص شدند، 1325 نفر مورد عمل جراحی قرار گرفتند که انجام این تعداد عمل ظرف مدت سه روز در نوع خود یک رکورد محسوب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: 529 نفر هم اکنون در بیمارستان های استان بستری هستند و 391 نفر نیز از طریق آمبولانس و اورژانس هوایی به خارج از استان اعزام شدند که تمام این 391 نفر بعد از ترخیص با بالگردهای اورژانس به استان بازگردانده می‌شوند.
وی یادآور شد: درمان مجروحین این حادثه کاملا بصورت رایگان بوده است.
ظرف 48 ساعت اولیه بعد از زلزله وضعیت درمان حالت پایدار رسید
مرادی با بیان اینکه از همان لحظات ابتدایی بعد از وقوع زلزله وزارت بهداشت به طور جدی پیگیر رسیدگی به وضعیت مجروحان این حادثه بود، گفت: امکانات دارویی و درمانی خوبی در اختیار استان قرار داده شد و کمبودی در این زمینه نداشتیم.
وی افزود: خوشبختانه با سرعت عمل همکاران و داشتن تجهیزات و امکانات وضعیت درمان مناطق زلزله زده ظرف 48 ساعت به حالت پایدار رسید.
تشکیل ستاد "مداخلات و روانشناسی" در مناطق زلزله زده
مرادی با اشاره به استرس عظیمی که بر اثر این حادثه به بازماندگان آن وارد شده است، گفت: در همین راستا ستاد «مداخلات روانپزشکی و روانشناسی" در مناطق زلزله تشکیل و کار خود را آغاز کرده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این ستاد هم اکنون کار خود را شروع کرده و به بازماندگان حادثه خدمات می دهد.
مرادی با تاکید بر اهمیت بهداشت محیط در شرایط پس از زلزله، گفت: دام هایی که زیر آوار ماندند می توانند تولید بیماری کنند و باید سم پاشی مناسب در این زمینه انجام شود.
وی افزود: در بحث اهمیت بهداشت محیط و بحث تامین آب و غذای سالم حساسیت زایی در ارگان های متولی درحال انجام است .
برآورد خسارت 250 میلیاردی بخش درمان استان 
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به آسیب دو بیمارستان اسلام آبادغرب و سرپل ذهاب در زلزله اخیر گفت: همچنین بیمارستان قصرشیرین نیز در این حادثه آسیب مختصری دیده است.
وی از خسارت 100 مرکز بهداشت و 14 مرکز بهداشتی درمانی نیز در مناطق زلزله زده استان خبر داد.
وی با بیان اینکه وزیر بهداشت دستور ویژه دادند که بودجه مناسب جهت جبران خسارت ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گیرد گفت: برآورد اولیه که داشتیم این است که بازسازی و تعمیر خسارت های وارده به بخش درمان استان 250 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مرادی با بیان اینکه هم اکنون امکان استفاده از دو بیمارستان و مراکز بهداشتی خسارت دیده وجود ندارد، گفت: جهت پذیرش بیماران هم اکنون هفت بیمارستان صحرایی در مناطق زلزله زده برپا شده که شامل دو بیمارستان در اسلام آبادغرب، یک بیمارستان در ثلاث باباجانی و چهار بیمارستان صحرایی در سرپل ذهاب است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای برپایی مراکز بهداشت نیز نصب کانکس در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه تعدادی کانکس مورد نیاز در حال خریداری و یا ارسال از استان های دیگر است و از هفته آینده فعالیت مراکز بهداشت به روال گذشته انجام می‌شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: در ساعت ۱۱ امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت، با اعلام خبر این حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران و درخواست بالگرد توسط درمانگاه محمدآباد، بالگرد اورژانس به پرواز در آمد.

در این حادثه متاسفانه دکتر سید احمد نصرالهی (جراح دندانپزشک) پرسنل بیمارستان امام ساری به همراه فرزندش سید اسماعیل نخبه و رتبه برتر کنکور سال گذشته رشته علوم انسانی بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی خود در روستای پاجی و میانای ساری دار فانی را وداع گفتند.

همسر وی نیز به دلیل مسمومیت با مونوکسید کربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود و با انجام لوله گذاری در نای نیاز به انتقال سریع به مرکز درمانی داشت، که خوشبختانه با موفقیت به شهرستان ساری و بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد.

 

دیگر خبرها

  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری