Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، علی لاریجانی امروز (۲۸ آبان) در جلسه ستاد بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه با تلاش همه دستگاه‌ها، نیروهای نظامی و انتظامی و همه بخش‌ها و نهادها در همان لحظات اول پس از زلزله کار انتقال مجروحین انجام شد، گفت: خوشبختانه هم اکنون نیز چادر و امکانات اولیه در اختیار مردم قرار داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون توزیع مواد خوراکی نیز نظم بهتری گرفته و آن طور که هلال احمر اعلام کرده برای یک ماه آینده نیز پیش بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکل آب و برق نیز تا حد زیادی مرتفع شده است، گفت: مشکلی که هم اکنون در مناطق زلزله زده مشهود است، بحث بهداشت است که باید دستگاه های مربوطه به سرعت به این مسئله رسیدگی کنند.

وی نیاز دیگر منطقه را بحث اسکان موقت اعلام و تصریح کرد: باید در اسرع وقت به جای چادر اسکان مرتب‌تری فراهم شود و برای آنها که می‌توانند جایی اجاره کنند اجاره پرداخت شود و برای مابقی افراد و روستاییان نیز باید کانکس نصب شود.

لاریجانی با بیان اینکه بانکها باید سخت گیری در پرداخت وام به زلزله‌زدگان را کنار بگذارند، گفت: سخت‌گیری در این شرایط روحی مردم درست نیست و باید تضامین متناسب با شرایط زلزله زدگان باشد.

لاریجانی با بیان اینکه باید از هم اکنون برای اسکان دائم نیز تدابیر لازم اندیشیده شود، گفت: دولت در این زمینه تدابیری از جمله پرداخت تسهیلات و نیز پرداخت مبالغی کمک بلاعوض را در نظر گرفته است.

وی افزود: باید در این زمینه فرماندهی شکل گرفته و یک نهاد محوریت کار قرار گیرد که با توجه به تجارب بسیار، بهتر است بنیاد مسکن محور کار قرار گیرد و سایر نهادها و ارگان ها و حتی بخش خصوصی با بنیاد مسکن همکاری کنند.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: در خصوص میزان خسارت زیرساختها و دستگاه‌ها و ادارات دولتی نیز از مسئولین استان می خواهیم برآوردی داشته و سعی کنند در لایحه بودجه سال آینده بگنجانند. البته شرایط سخت بودجه را هم درنظربگیرند و آنچه که واقعا نیاز است را اعلام کنند.

وی تاکید کرد: قطعا در مجلس هرکاری بتوانیم برای مردم مناطق زلزله و حل مشکلات آنها انجام می‌دهیم و قطعا انجام امور را از طریق نمایندگان استان پیگیری خواهیم کرد.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه باید فکری به حال اشتغال و اوضاع اقتصادی استان بویژه در این شرایط شود، گفت: در این شرایط اگر امکان معافیت مالیاتی صنایع مناطق زلزله زده و استمهال بدهی‌های آنها وجود دارد از دستگاه‌های مسئول می‌خواهیم همکاری کنند.

وی به منطقه آزاد قصرشیرین نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد منطقه آزاد قصرشیرین در حال پیگیری است و ظرف روزهای آینده در دستور کار مجلس قرار می گیرد و امیدواریم از این امکان برای استان به نحو مطلوب استفاده شود.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۹۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

 روز گذشته آمار جدیدی از عملکرد بانک‌ها برای مشارکت در قانون جهش تولید مسکن تا پایان فروردین سال 1403 منتشر شد.

به گزارش تجارت نیوز، این آمارها نشان می‌دهد عملکرد بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، همچنان مانند گذشته تعریف چندانی ندارد و این‌ نهادها هنوز از پرداخت وام‌های مربوط به این بخش امتناع می‌کنند.

بر این اساس از بین 26 بانک عامل، عملکرد 18 بانک در این بخش صفر بوده است. بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که تا انتهای فروردین 1403، در مجموع 657 هزار و 596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

چرا بانک وام مسکن نمی‌دهند؟

تسهیلات بخش مسکن از نرخ سود بالایی برخوردار نیست و همچنین بازپرداخت آنها نیز نسبت به باقی وام‌ها، مدت بیشتری دارد. به این ترتیب سرمایه‌ای که در قالب وام مسکن از این بانک‌ها خارج می‌شود، بازگشت کوتاه‌مدت یا حتی میان‌مدت ندارد.

این در حالی‌ست که این نهادها هم‌اکنون نیز دچار ناترازی هستند و دولت بدون آن که خود قدمی در این عرصه بردارد، مدام سقف پرداخت تسهیلات را افزایش می‌دهد یا وام تکلیفی جدیدی برای بانک‌ها تعیین می‌کند.

بنابراین بانک‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای درگیر کردن سرمایه خود در این زمینه که آورده زیادی برای آنها ندارد، در پروژه‌هایی شراکت داشته باشند که بتواند به ناترازی آنها کمک کند.

بانک ها چقدر وام مسکن پرداخت کردند؟

عملکرد بانک مسکن در مشارکت نهضت ملی مسکن در این مقطع، 581.526 میلیارد ریال، بانک سپه 19.384 میلیارد ریال، بانک ملی 13.878 میلیارد ریال، تجارت، 11.898 میلیارد ریال، ملت 28.625 میلیارد ریال، صادرات 15 میلیارد ریال، صنعت و معدن 750 میلیارد ریال و توسعه صادرات ایران 1.520 میلیارد ریال بوده است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن بر اساس آمار مذکور تقریبا صفر بوده است.

پیامدهای امتناع بانک‌ها از پرداخت وام نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن از پایه‌ای‌ترین شعارهایی بود که دولت سیزدهم با آن روی کار آمد. اما از همان ابتدا مشخص شد اجرایی شدن این پروژه با شرایط و منابع کشور همخوانی ندارد و موانع یکی پس از دیگری بر سر راه ساخت واحدها قرار گرفت.

یکی از اصلی‌ترین این موانع، امتناع بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مربوط به این بخش است. مردمی که آخرین امید آنها برای خانه‌دار شدن پروژه‌های دولتی است، اکنون از دریافت وام‌های مربوط به این بخش نیز ناتوان هستند و دولت هر روز بیش از پیش به آنها برای واریز آورده فشار وارد می‌کند.

اداره راه و شهرسازی استان تهران چند روز پیش پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده است. بر اساس این پیامک، افراد باید تا 31 اردیبهشت آورده خود را به 180 میلیون تومان افزایش دهند.

پیامک قبلی وزارت راه و شهرسازی اواخر سال گذشته برای متقاضیان ارسال شده است. این در حالی‌ است که گفته‌های ابتدایی این وزارتخانه نشان می‌دهد، آورده مربوط به پروژه نهضت ملی مسکن باید در بازه‌های چهارماهه و هر بار 40 میلیون تومان واریز شود.

بنابراین در شرایطی که توان اقتصادی مردم پاسخگوی خرید و ساخت خانه نیست و هر بار مانعی جدید بر سر راه آنها برای شرکت در پروژه نهضت نهضت ملی مسکن وجود دارد، چگونه می‌توان به خانه‌دار شدن امید داشت؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • عاشق دوآتشه استقلال؛ التماس می‌‎کردم دستانم را قطع نکنند!
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • جزئیات و نحوه پرداخت ارز به زائران حج تمتع | زائران چقدر ارز می گیرند؟
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن