Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ‌ پزشک رامین حمیدی‌ فراهانی‌ جانشین‌ فرمانده اداره بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران‌ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: ساعت 4 صبح امروز‌ نخستین محموله‌ دارویی‌ تخصصی‌ ویژه بیماران صعب‌العلاج‌ به صورت هوایی به مناطق زلزله‌ زده غرب‌ کشور ارسال شد‌ و هم‌اکنون بیمارانی که دارای نسخه هستند می‌توانند با مراجعه به بیمارستان صحرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  که در مجاورت بیمارستان شهدای سر پر ذهاب‌ استقرار دارد‌ داروهایشان‌ را دریافت‌ کنند‌ و در صورت نیاز از خدمات تزریق‌ این داروهای تخصصی‌ بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه دسترسی‌ بیماران صعب‌العلاج‌ در مناطق زلزله‌ زده علی‌الخصوص‌ سر پل ذهاب‌ به دارو از جمله اولویت‌های دیگر اداره بهداشت و درمان ارتش به شمار می‌رود، گفت: این داروها‌ شامل‌ نسخ‌ دارویی‌ ویژه بیماران صعب‌العلاجی‌ است که چند روز قبل‌ از طریق‌ مرکز بهداشت  مربوطه در منطقه‌ سر پل ذهاب‌ به عنوان نیازهای‌ دارویی فوری‌ به تهران ارسال شد که همه این نسخ‌ در داروخانه آماده و صبح امروز با اولین پرواز‌ به سر پل ذهاب‌ ارسال شد، داروهایی‌ که مهمترین‌ آنها شامل نسخه‌های بیماران پیوندی‌، دیالیزی‌ و داروهای تخصصی‌ "ام‌.اس‌" است.

از مناطق زلزله‌زده گزارش مار و عقرب‌گزیدگی‌ نداشتیم

جانشین‌ فرمانده اداره بهداشت و درمان آجا‌ همچنین‌ با اشاره به در دسترس‌ بودن سرم‌‌های ضد مار و عقرب‌گزیدگی‌ در مراکز درمانی سیّار‌ ارتش در مناطق زلزله‌‌زده ادامه داد: با توجه به احتمال بروز موارد مار و عقرب‌گزیدگی به علت زلزله‌ اخیر سرم‌ها و پادزهر‌های لازم‌ با امکان تزریق‌ فوری‌ توسط‌ واحدهای‌ سیّار‌ پزشکی ارتش‌ در مناطق زلزله‌ زده محیا‌ است‌ ولی تاکنون هیچ‌ گزارشی مبنی بر موارد‌ مار و عقرب‌گزیدگی‌ ارائه نشده است.

وی همچنین افزود: هم‌اکنون‌ 2 تیم ویژه‌ بهداشت محیط‌ به صورت سیّار‌ و چرخشی‌ از طرف‌ ارتش جمهوری اسلامی ایران در مناطق زلزله‌زده در حال ارائه خدمات به زلزله‌ زدگان هستند. هم‌اکنون برنامه‌ سم پاشی‌ محل اسکان و استقرار زلزله‌‌زدگان برای پیشگیری از گزش‌های ناشی از نیش حشرات‌ توسط این تیم‌های بهداشتی‌ تحت عنوان فاز پیشگیری در حال اجرا است.

 جانشین‌ فرمانده اداره بهداشت و درمان‌ آجا‌ همچنین‌ با اشاره به اعزام 8 تیم ویژه بهداشت روان، تغذیه‌ و با حضور روانشناسان‌ و کارشناسان صنایع غذایی، گفت: هم‌اکنون این تیم‌ها در حال ارائه خدماتسلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های روحی و روانی شدید‌تر‌ به زلزله‌زدگان و همچنین‌ سنجش سلامت غذایی‌ این افراد هستند‌ و به طور کلی هنوز زمان اتمام مأموریت‌های بهداشت و درمان آ‌جا در مناطق زلزله‌ زده به طور قطعی مشخص نشده است و همچنان ارائه خدمات درمانی و بهداشتی‌ در این مناطق ادامه دارد.

 حمیدی‌ فراهانی‌ در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت مصدومان اعزام شده به یکی از بیمارستان‌های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران‌، یادآور شد: به طور کلی تاکنون‌ 44 مصدوم به همراه همه همراهان‌ این زلزله‌زدگان به بیمارستان بعثت‌ تهران اعزام شده‌اند که از این تعداد‌ 39 نفر همچنان در بخش‌های بستری‌ در حال دریافت خدمات درمانی هستند و علاوه بر آن برای خانواده‌ها و همراهان‌ آنها نیز 2 بخش مجزای‌زنان و مردان در این بیمارستان برای ارائه خدمات هتلینگ‌ تخلیه شده و همچنان در آنجا استقرار دارند‌ و در کنار بیمارشان‌ از خدمات سلامت روان، چشم‌پزشکی‌ و تمام خدمات بهداشتی لازم در حال بهره‌مندی هستند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها