Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از مقاوم سازی خوابگاه‌های دانشجویی مناطق زلزله زده برای کاهش آسیب پذیری این خوابگاه‌ها خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان‌مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به ساخت خوابگاه‌های دانشجویی گفت: در بحث خوابگاه، پس از بررسی‌هایی که سال ۹۴ انجام شد، صندوق رفاه با سه روش حرکت خود را دراین زمینه آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: متاسفانه با توجه به منع خوابگاه سازی، ما با کمبود حدود ۴۰۰ هزار متر فضای خوابگاهی مواجه بودیم و این مساله باعث شده بود، یک تعداد از دانشجویان ما پشت در خوابگاه بمانند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: برای رفع این مشکل، به صورت ضربتی، با کمک رهنی که به دانشگاه‌های نیازمند پرداخت شد، تلاش کردیم که هیج دانشجوی متقاضی خوابگاهی پشت در خوابگاه نماند.

وی ادامه داد: حدود ۲۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به دانشگاه‌های مختلف کمک رهن پرداخت کردیم که دانشجویان متقاضی پشت درب خوابگاه نمانده و یک فضای مناسبی برای آن‌ها رهن کنند.

مشاور وزیرعلوم به رتبه بندی خوابگاه‌ها اشاره کرد و افزود: یکی از اقداماتی که صورت دادیم رتبه بندی خوابگاه‌ها بود، تا هم اجاره بهای ما عادلانه باشد و هم یک برنامه ریزی انجام گیرد تا خوابگاه‌ها تعمیر و تجهیز اساسی شوند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در رتبه بندی که در سال ۹۴ صورت گرفت، حدود ۶۴ خوابگاه که وضعیت اورژانسی داشتند از طریق درآمد صندوق، در سال ۹۵ تعمیر و تجهیز شدند و در سال ۹۶ تعمیر و تجهیز حدود ۵۰۰ خوابگاه در دستور کار قرار گرفت که عمدتا خوابگاه رتبه ۴ و ۳ بودند.

یزدان مهرادامه داد: تعدادی از خوابگاه‌ها باقی مانده که در تابستان ۹۷ تعمیر و تجهیز می‌شوند.

وی یادآورشد: با توجه به این موضوع که وزیر علوم تاکید ویژه‌ای برنگاه ویژه به خوابگاه‌های مناطق زلزله زده دارند، خوشبختانه در حال احصاء آن‌ها هستیم و تابستان سال آینده یک حمایت و برنامه ویژه‌ای برای این خوابگاه‌ها خواهیم داشت و با مشارکت دانشگاه‌های مناطق مذکور، خوابگاه‌های مناطق زلزله زده را مقاوم سازی خواهیم کرد تا آسیب پذیری آن کاهش یابد.

یزدان مهرادامه داد: درحال حاضر با کمبود ۲۰۰ خوابگاه مواجه هستیم که با همراهی دولت و هم افزایی که بین صندوق رفاه دانشجویان و سازمان برنامه بودجه شکل گرفته است بخش خصوصی می‌تواند در بخش خوابگاه مجردی و متاهلی ورود پیدا کند.

وی تصریح کرد: سال آینده با ۵۰۰ میلیارد تومان هم افزایی که در حال شکل دادن آن هستیم دانشگاه‌هایی که کمبود فضای خوابگاهی داشته باشند را استارت خواهیم زد و سود بانکی توسط صندوق رفاه پرداخت می‌شود.

یزدان مهر افزود: بخش خصوصی هم می‌تواند در زمین دانشگاه ساخت خوابگاه داشته و خود دانشگاه نیز می‌تواند در زمین دانشگاه خوابگاه سازی کند و از محل اجاره بهایی که از دانشجو اخذ می‌شود اقساط بانک پرداخت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه ما این است که در طول برنامه ششم کمبود ۲۰۰ خوابگاه را جبران کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!